Съвременна логистична и административна база

Ефективност

Работните ни зони са оборудвани с високоскоростен интернет и комфортни столове, което осигурява идеални условия за концентрирана и ефективна работа. Зоните за отдих пък предоставят възможност за релакс и обмен на идеи.

Философия

Административната част на нашия офис отразява съвременния подход към работното пространство: комбинация от функционалност и елегантност, която създава динамична и стимулираща среда.

Атмосфера

Осветлението в офиса ни е избрано така, че да комбинира естествена светлина с модерни осветителни тела, които подчертават стила на интериора и допринасят за комфорта на екипа. Растенията и зелените насаждения добавят живот и свежест, като същевременно подобряват качеството на въздуха.

Вдъхновение

Стените в офиса ни са обогатени с изкуство, което стимулира творческия потенциал на всеки от нас. Мебелите съчетават стил и функционалност, докато различните детайли придават усещане за уникалност.

Сътрудничество

В тази обстановка, нашият офис не е просто работно място, а и център за вдъхновение и сътрудничество. Тук всеки ден ние с удоволствие се събираме, за да работим заедно и да развиваме нашите идеи.

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.