За нас

INS PETROL присъства стабилно на пазара на търговия с горива и петролни продукти с опит в тази дейност повече от 20 г.

  • „INS PETROL“ е утвърдена компания на пазара за търговия с горива и петролни продукти с повече от 20 години опит в сферата. Нашата основна мисия е да осигурим нашите клиенти с висококачествени горива и надеждни решения за техните нужди.

  • Нашата дейност обхваща широк спектър от услуги, включително зареждане на хотели, общини, земеделски производители, бензиностанции, корабно снабдяване и други. Освен това, може да разчитате на нас и в търговията на дребно с горива чрез нашите бензиностанции разположени в Бургаска област.

  • „INS PETROL“ активно следва социални и екологични ценности, стремейки се да създава доверие в партньорите си и служителите си. Този подход ни помага да постигнем дългосрочен успех и да продължим да бъдем водеща компания в отрасъла.

  • Нашата удобна и стратегически разположена база се намира в непосредствена близост до пристанище „ЗАПАД“ – гр. Бургас, което ни позволява да бъдем изключително гъвкави и отзивчиви към нуждите на нашите клиенти.

  • Залагаме на качество и бързина в превоза, затова разполагаме със собствени специализирани превозни средства за доставка на горива, включително 4 сертифицирани автомобила за бункероване на кораби и плавателни съдове.

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.