Клиентски карти

Нашата ангажираност към качеството и превъзходството гарантира непрекъснатото качество и точното количество на предлаганите горива на всеки един от нашите обекти.

Обектите на INS Petrol се отличават с модерни търговски части и кафе зони, подбрани за вашето удоволствие, както и удобни паркинг зони. Някои от нашите бензиностанции предлагат допълнителни удобства, като автомивка и други автомобилни услуги, за да отговорим на всичките ви нужди.

За нашите корпоративни клиенти предлагаме иновативни карти, които революционизират начина на безкасово разплащане и проследяване на зарежданите количества гориво и закупените стоки от нашите обекти. При авансови плащания или определени обеми на зареждане на гориво, предлагаме и отстъпки . Възползвайте се от следните предимства:

• Издаването на картите е напълно безплатно за нашите клиенти.

• Не се налагат ограничения за броя на издаваните карти.

• Нашите карти са освободени от всякакви допълнителни такси – такси за обслужване, такси за трансакции и такси за издаване на карти. INS Petrol носи отговорност за всички такси и сметки за обслужване.

• Всички карти важат единствено на територията на Област Бургас България.

INS Petrol – Иновативен и надежден партньор за горива и автомобилни услуги, готов да се погрижи за всеки аспект от вашата автомобилна експериенция.

 
Телефонен номер: +359 884 910 811

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.