Зареждане на земеделски производители

  • Нашата компания се гордее с дългогодишното си партньорство със земеделците от регионите на Бургас, Ямбол и Елхово. Предоставяме надеждни доставки на дизелово гориво, от което зависи безпроблемната експлоатация на селскостопанските машини и съоръжения на производителите.
  • Нашата длъжност е да осигурим навременни и ефективни доставки на гориво, необходимо за ненакърненото функциониране на селското стопанство. Съзнаваме значимостта на земеделската дейност и важността на нейното неспирно развитие, което зависи от нашата подкрепа.
  • Залагаме на качествени услуги и отлично обслужване, което сме утвърдили с дългогодишния опит на пазара. Нашите компетентни екипи отговарят на нуждите на всеки един земеделски производител, като предоставят персонализирани решения за техните индивидуални изисквания.
  • Вярваме, че успехът на нашите клиенти е ключът към нашия собствен успех и затова стремим да подпомагаме земеделските производители в постигането на техните цели и амбиции. С гъвкав подход и надеждни доставки, сме на разположение на нашите клиенти, когато те се нуждаят от нас най-много.
  • Нашата мисия е да бъдем надежден партньор на земеделските производители и да продължим да сътрудничим заедно с тях в тяхното стремеж към процъфтяване и устойчивост. Ще продължим да инвестираме в съвременни решения и иновации, за да улесним работата на нашите клиенти и да допринесем за устойчивото развитие на земеделието.

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.