Търговия на едро и дребно с горива​

  • Една от първите и основни търговски дейности на „INS PETROL“ е бизнесът с горива. Търговията с горива изиграва ключова роля за развитието и успеха на дружеството. Дистрибуцията на светли, тъмни горива и пропан-бутан на територията на България е от основните ни дейности.
  • Фирмата ни предлага доставки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Заявките изпратени по телефон, факс и електронна поща се обработват до 10 минути след получаването им. В „INS PETROL“ сме изключително гъвкави в ценовата ни политика – ценообразуване и начини на плащане.Можем да изготвим оферта съобразена с конкретните нужди на всеки клиент – корпоративен или краен. Цените са ни едни от най-конкурентните на пазара, а качеството е гарантирано. Предлагаме и добавки към горивата.
  • За нас нуждите на нашите клиенти са изключително важни. Доставката на горивата става със собствен транспорт и това позволява постоянен контрол на количеството и качестовото. За компанията не представлява никаква трудност разтоварване дори на труднодостъпни места.
  • Създадената структура от човешки и материални ресурси, както и постигнатите резултати до момента са фактори, гарантиращи качествени услуги, професионализъм и сигурност и ни доказват като надежден партньор, гарантиращ на сегашните и бъдещите ни контрагенти стабилни търговски отношения.

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.