Откриване на бензиностанция „INS PETROL“ – гр. Бургас

Новата бензиностанция на „INS PETROL“ удря конкуренцията с карти с 10 стотинки отстъпка на литър

Кметът на Бургас Димитър Николов символично отряза лентата на най-новата бензиностанция в града, намираща се на ул. „Генерал Владимир Вазов“ 2

Новата бензиностанция на „INS PETROL“ на ул. „Генерал Владимир Вазов“ 2 (б.а. към индустриална зона ЮГ) е изградена на мястото на стара бензиностанция, която бе съборена и за кратки срокове на нейно място се издигна модерен комплекс с магазин и заведение.

Това е четвърти обект от веригата на „INS PETROL“ в Бургаска област. В най-новата си бензиностанция компанията ще продължи политиката си по налагането на ниски цени. Горивата ще са с 4-5 стотинки по-ниски от тези на конкурентни вериги. На клиентите ще бъдат предложени и специални карти, с които ще могат да се възползват от отстъпка на горивата до 10 стотинки на литър, разкри собственикът Димитър Ников.

„Избрахме това място неслучайно – намира се на ключов път за Бургас и тук ежедневно минават стотици работници. Искаме да им покажем, че компанията прилага социална политика и правим отстъпки за всеки клиент“, допълни Ников. На откриването дойде и кметът на града Димитър Николов, който тържествено преряза лентата.

 

гр. Бургас, ул.“Индустриална“ 1
Email:
Търговия: +359 885 828 272
Транспорт: +359 882 274 431
Автосервиз: +359 882 274 431

Услуги
Линкове

© 2023 INS PETROL. Всички права запазени.