Откриване на бензиностанция "INS PETROL" - гр. Бургас

Новата бензиностанция на "INS PETROL" удря конкуренцията с карти с 10 стотинки отстъпка на литър

 

Кметът на Бургас Димитър Николов символично отряза лентата на най-новата бензиностанция в града, намираща се на ул. "Генерал Владимир Вазов" 2

 

Новата бензиностанция на "INS PETROL" на ул. "Генерал Владимир Вазов" 2 (б.а. към индустриална зона ЮГ) е изградена на мястото на стара бензиностанция, която бе съборена и за кратки срокове на нейно място се издигна модерен комплекс с магазин и заведение.

 

Това е четвърти обект от веригата на "INS PETROL" в Бургаска област. В най-новата си бензиностанция компанията ще продължи политиката си по налагането на ниски цени. Горивата ще са с 4-5 стотинки по-ниски от тези на конкурентни вериги. На клиентите ще бъдат предложени и специални карти, с които ще могат да се възползват от отстъпка на горивата до 10 стотинки на литър, разкри собственикът Димитър Ников.

 

"Избрахме това място неслучайно – намира се на ключов път за Бургас и тук ежедневно минават стотици работници. Искаме да им покажем, че компанията прилага социална политика и правим отстъпки за всеки клиент", допълни Ников. На откриването дойде и кметът на града Димитър Николов, който тържествено преряза лентата.

 
Електронна поща:

 
Адрес:
гр. Бургас,
ул."Индустриална" 1