Търговия с горива

  • Една от първите и основни търговски дейности на "INS PETROL" е бизнесът с горива. Търговията с горива изиграва ключова роля за развитието и успеха на дружеството. Дистрибуцията на светли, тъмни горива и пропан-бутан на територията на България е от основните ни дейности.
  • Фирмата ни предлага доставки 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Заявките изпратени по телефон, факс и електронна поща се обработват до 10 минути след получаването им. В "INS PETROL" сме изключително гъвкави в ценовата ни политика – ценообразуване и начини на плащане.Можем да изготвим оферта съобразена с конкретните нужди на всеки клиент – корпоративен или краен. Цените са ни едни от най-конкурентните на пазара, а качеството е гарантирано. Предлагаме и добавки към горивата.
  • За нас нуждите на нашите клиенти са изключително важни. Доставката на горивата става със собствен транспорт и това позволява постоянен контрол на количеството и качестовото. За компанията не представлява никаква трудност разтоварване дори на труднодостъпни места
  • Създадената структура от човешки и материални ресурси, както и постигнатите резултати до момента са фактори, гарантиращи качествени услуги, професионализъм и сигурност и ни доказват като надежден партньор, гарантиращ на сегашните и бъдещите ни контрагенти стабилни търговски отношения.

  Електронна поща:

  Адрес:
  гр. Бургас,
  ул."Индустриална" 1